Miksi, oi miksi saumuri aina silloin sanoo itsensä irti, kun sitä eniten tarvitsisi? Huomenna on tuo rakkine taas vietävä huoltoon, pelottaa vaan jos huoltomies sanoo koneen jo parhaat päivät nähneensä... Kone on jostain 90 luvun alulta, mutta en vaan halua luopua siitä, se on äidin saumuri, ja minulla ei ole varaa uuttakaan ostaa. Tein tänään tilauskestositeitä ja saumuri alkoi temppuilemaan. Yksi langoista jäi jotenkin irti, eikä ommel ollut tiukkaa... Muutaman sentin päästä kone myös katkaisi aina tuon kyseisen langan. Tätä se on tehnyt aiemminkin, mutta aina sen on saanut neulan vaihdolla tai kiristyksillä korjattua. Viime keväänä käytin tuon huollossa, ja silloin mies sanoi vääntäneensä jonkun osan takaisin kuosiinsa, varoitti myös. että jos osa katkeaa, kone on kaputt-rikki-katki-poikki, koska varaosia ei ole. Ei kai ole nyt jo kyse tästä? En pärjää saumuritta... Jos joku osaa vinkata joain, joka auttaa minua saumurin kanssa, on palkinto taattu!

Sitten muihin asioihin. Täälläkin on yksi viher-sini-harmaa-ruskea silmäinen, vihreäsilmäisiä, kun jossain blogissa etsittiin.

559496.jpg

Puikoilla on nyt keväthuivi, tässä vilaus siitäkin, kun tuntuu, ettei mitään valmista ole vähään aikaan näytettävänä, tuon huivin kanssa saa olla niin tarkkana, ettei ainakaan vielä mene ihan lukemisen lomassa, ja kun tenttiin ois kuitenkin luettava, ei olisi aikaa neuloa. (Paljonpa tuli tänäänkin luettua, kun tappelin vain noiden kestojen kanssa...mur)

559508.jpg

Sitten katsaus yrtteihin. Persiljakin alkaa jo näyttää pikkuhiljaa persiljalta, tuntui, ettei se alkuun tiennyt, miltä sen pitäisi näyttää. Vain ruohosipulit ovat aivan onnettoman pieniä.

559547.jpg
559558.jpg

Lopuksi vielä kuva puikkotilauksestani. Pyöröissä on ihanan värikkäät nuo pyöröosat!

559493.jpg

Vappuna satoi täälläkin lunta, ei ole kesästä tietoakaan... Ehkäpä jo ensi kuussa...