Tänään posti toi TNY:n paketin, joka näytti tältä.

578156.jpg
578158.jpg
578162.jpg

Sisällä karkkia, pussukka, klipsuja, kinderin sisuksia (pöytäliinan painoihin), Seitsemää veljestä, ihana kortti ja piparimuotteja (norsu, kameli ja kirahvi) Kiitokset, ihanaa!!!

Huomenna lähtee postiin tuo Pakettivaihdon paketti "sinun ja minun lempivärit". Ilmoitin väreikseni lehmuksen vihreän, marjapuuronpunaisen ja ruskean. Vastaanottajan väri oli musta. Otin kuitenkin pakettiin vain vihreän omista väreistäni. Mustan vihreä paketti sisältää kortin, mustia tarroja, jalkavoidetta, lakun, tähtihelmiä, kaksi kynttilää, pussukan (jollaista etsin tänään kaupungilta, mutten löytänyt, ja sitten sellainen löytyi Pirkkiksen paketista, joka antoi luvan kierrättää lahjaa) mustan kangastussin sekä erilaisia vihreitä kuviopapereita lehtiössä.

578150.jpg

Tänään värjäilin eilen esiteltyä epämääräisen keltaista hahtuvaa sekä Floricaa Koolaideilla. En tykännyt yhtään mehun ja märän villan hajun sekoituksesta, mutta lopputulos oli ihan jännä. Hahtuvasta tuli ihan sattumalta tuollaista moniväristä, kun koko kerä ei ottanutkaan väriä. Vyyhti on oranssin punainen nyt. Florica on valko- punaista. Mustat ovat vyyhdissä apulankoja.

578144.jpg
578163.jpg