Totesin, että miulla on jatkuvasti niin monta ideaa, jotka pitäisi toteuttaa, ettei niissä pysy itsekään perässä. Siksipä lisäsin Puikoilla- laatikkoon listan, jossa on haaveilut. Suurin osa niistä on sellaisia, että lanka on heti tiennyt miksi isona haluaa, mutta osa on myös sellaisia, että malli on kiva, ja olenkin huomannut omistavani myös siihen sopivan langan (harvinaista).

Myös uusi Ulla, jonka bongasin eilen ihan sattumalta, sisälsi kivoja juttuja, joiden takia myös osittain perustin tuon listan, etten niitä unohtaisi. Se muistuttaa siellä minua siitä, etten aloittaisi "turhia" neuleita tai ostaisi "turhia" lankoja, kun moneen projekstiin niitä on jo valmiina.
Oletteko huomanneet, että joskus neule haluaakin kesken neulomisen joksikin muuksi, kuin mitä sen piti olla? Tuon Tenneseen kanssa tämä ongelma ensin ilmeni, sukka ei syntynyt mitenkään päin ja luovutin. Nyt Bambu ei osaa päättää millaiseksi polvisukaksi se haluaa (Luojan kiitos identiteettikriisi ei yllä pitsisukista kauemmas...) Pitsikuvio on vaihtunut aloituksen aikana jo noin 5 kertaa ja ensin se halusi itsensä aloitettavan kärjestä, mutta sitten se päättikin haluta ottaa vaikutteita saunasukista, puratutti itsensä ja tehtiin uusi aloitus varresta. Koittaisi päättää! ;)

Jottei kirjoitus menisi ihan kuvattomaksi,  tarjoan teille maiseman rippikoulun tekemältä retkeltä. Käveltiin vajaa 10 km matka retkimielessä ja käytiin luonnonhelmassa olevalla erämmakalmistolla. Paikka oli kaunis, mutta hyttysiä riitti. Tämä talo on matkan varrelta kosken rannasta.

651619.jpg

Minä poden nuhaa. Ulkona ois kaunis sää, mutta ei pääse lenkille. Enkä tiedä mitä tuo ulkoilma tälle tekisikään, kun luulen, että oon allerginen... PÖH :(