Tämän tytön synttäripäivä täyttyi allergiatesteistä ja lastenleiristä. Leirin vetäjäporukka muisti minua leirillä, ja lapsetkin onnittelivat kovasti. Allergiatesteissä yllätyksiä ei juuri ollut, taisi olla paukamat koiran, kissan, hevosen ja timotein kohdilla. Kissa ja hevonen olivat aivan tosi isot, ja edelleen kissan pistokohta on hiukan kipeä, arka ja turvoksissa.

Leirillä sain kuin sainkin aikaan jotain neulesarallakin. Tämä ohjaaja nähtiin mm. laiturilla uimavalvonnassa ja iltanuotiolla puikot kädessä. Kuvassa neulon todistetusti sisällä päälläni armeija villapaita, mikäpä olisikaan ollut minulle luontevampi vaatevalinta värileirin vihreälle päivälle.

696940.jpg


Aloitin siis sen villatakin. Nyt tarvitsisin kuitenkin APUA!

Auttakaa viisaammat Cavern cardiganin kanssa.
Mitä tarkoittaa seuraava ohje, lähinnä tuo tähtien sisäinen osuus. "Separate sleeves and body: 5 sts seed st, *knit to next marker, slip stitches between next 2 markers onto scrap yarn*, repeat * to * once, knit to last 5 stitches, 5 sts seed st." Minun älyni ei riitä. Nopea apu ois tarpeen, jotta pääsis jatkamaan.

Tässäpä maistiaisia tulevasta. Lanka on ihanan väristä ja toivon todella, että takki onnistuu, malli vaikuttaa ihanalta! Huomatkaa leiriolojen hätävara silmukkamerkit...

696957.jpg

Posti toi alkuviikosta Koolaideja, pääsee värjäämään. Tänään postissa leiriltä tullessa odotti ihania lankoja, ihania nappeja ja silmukkamerkkejä (jotka taitavat päätyä korviksiksi, ovat niin söpöt) Sannilta, jonka kanssa tehtiin vaihto, kun Sanni oli kukkaroa vailla. Saapuivat kivasti synttärilahjaksi. Langat ovat Kitten mohairia, Alizéa ja Las Vegas coloria. Etenkin mohair on ihanaa, kiitos Sanni, värit olivat just mua.

696948.jpg
696952.jpg

Koska leiri oli lastenleiri, pääsi siellä myös askartelemaan. Kuvassa on mansikkakaulakoru, siili ja risti mangneetit (ristissä keskellä ruusu), nappi kokeiluja, kukkanen sekä alareunassa ruusut ja sinikellot, joista voisi askarrella roikkuvat korvikset. Massana Fimo. Tuo on kyllä ihanan helppoa ja kivaa isompien lasten kanssa (meidän leiriläiset oli 6-13 vuotiaita)

696945.jpg

Nyt paikkailemaan leirin univajetta, parantelemaan kutiavia itikan puremia ja huomenna kirjoittamaan seuraavaa saarnaa.