Jos tässä blogissa joku sanoo, että aikoo rueta tekemään sukkaa tai ihan mitä tahansa muuta pitsiä Tenneseestä, niin hihkaiskaa sille kirjoittajalle heti, että elä edes haaveile. Monen yrityksen ja purkamisen jälkeen päädyin toteamaan, että Tennesee ei ole missään muotoa pitsinneulonta lankaa. Tuossa hihattimessa se vielä jotenkin toimi, kun pitsi oli niin isoa, mutta yritin aloittaa polvisukkia Tenneseellä, niin eihän siitä mitään tullut. Koitin Fifi- sukkaa ja Kuuramallia, mutta kumpikaan pitsi ei minun taidoilla tuon langan kera näyttänyt miltään. Nyt olisi siis muutama kerä ruskeaa Tenneseetä vailla tarkoitusta, onko ideoita? Minulla ei nyt säteile.

Ajattelin kokeilla seuraavaksi noita kesäisiä polvisukkia bambusta (kyllä, kuulitte oikein, kyse on juuri siitä langasta, jota haukuin täällä (calorimetryn kuvan jälkeen) muutama kuukausi sitten.) Minulla on nyt muutama kerä tuota bambua, yksi itse ostettu ja tuossa arvontapaketissa saadut, ja koska siitä ovat muutkin niin paljon neuloneet, on sen langan toteltava minuakin. Pitää vaan sitten tehdä kunnon kuminauha ylös, koska nuo tuollaiset langat (kuten Tenneseekin) alkaa pian pudota makkaralle nilkkoihin.

Ripari meni kivasti, johtajaporukka toimi yhteen puolesta lauseesta ja leiriläiset olivat mukavia ja isoset taitavia. Väsy vaan meinasi iskeä, siksi jäi tänäänkin KIP- päivä väliin, kun nukuin ensin aamulla niin pitkään, sitten kirjoittelin huomista konfirmaatio saarnaa ja nukuin jälleen päiväunet. Kyllä se valppailla oleminen ja leiriläisten yövalvonta alkaa viikon jälkeen tuntumaan. Leirillä en saanut edes neulottua, vain muutaman kerran olin puikot kädessä ja nekin aikaansaannokset tuli purettua, kun sukat eivät lähteneet onnistumaan. Nyt olisi huomisen jälkeen vielä pari vapaata ja muutama työpäivä ja sitten perjantaina jälleen leirille. Kurkku vain on kipeänä, onkohan tuo allergiaa, flunssaa vai runsaan äänen käytön seurausta?! Ehkä kaikkea sitä.

Tänään tilasin pitsaa, kun laiskotti niin kovasti. Sen jälkeen olikin niin huono olo, että oli pakko käydä ostamassa kasviksia, ei näillä kesäsäillä rasvainen ruoka tee hyvää. Huomiselle minua odottaa jääkaapissa porkkanoita, kurkkuja ja tomaatteja, joita voi illalla herkutella kermaviilidipin kanssa (päivä menee konfirmaatiokierroksella). Dippiin laitoin itse kasvatettua basilikaa, ruohosipulia ja mausteiksi pienen tilkan sitruunamehua, sitruunapippuria, valkosipulijauhetta ja aromisuolaa. Nam.

Ehkäpä tuo kasvisruoka olisi muutenkin tervettä. Leirillä minulta nimittäin kysyttiin "ootatko sie vauvaa?" Sen jokainen nainen haluaakin kuulla, jollei ole siunatussa tilassa. Kyseinen leiriläinen oli kuulemma koko leirin katsellut, että minun vatsani näyttää ihan "siltä". *HUOKAUS* Taitaa tämä tyttö ryhtyä laihikselle, vaikken niin lihava luulekaan olevani. Sen siitä saa, kun on voimistelijan selkä (=notkoselkä) ja oikkuileva maha (joka turpoaa milloin mistäkin)... Taisi leirillä saada ainakin siis tarpeeksi syödäkseen.

Nyt nukkumaan, huomenna on aikainen aamu. Olen aivan pihalla (blogi)maailmasta ehkäpä tässä pikku hiljaa palaillaan, uutisia on jo tullut katseltua.