Puikoilla- listassa luki Cavern lyhythihaisena, mutta en minä sitä malttanut vain kesäkäyttöön tehdä. Uusi Cavern on siis kaksinkertaista Tennesseetä 4,5 puikoilla. Lankaa kului neljän- viiden kerän verran (ekat kerät, joita käytin oli aloitettuja, siitä johtuu epätarkka määritelmä. Aloitettuja oli yhteensä varmaan 100 g. Uusia keriä ostin tähän kuitenkin kolme ja kaikki meni viimeistä langan pätkää myöten eli kokonaiskulutus ~400g) Tennessee olikin tässä yllättävän kivaa, ja kaksinkertaisena ihan kivan näköistäkin. Ohjeeseen lisäsin hiukan kavennuksia vyötäröön ja vähensin hihakavennukset kahteen. Tällä kertaa tein rintalisäykset ohjeen mukaan, mutta olisi voinut vähentää jälleen. Hyvin tuo kuitenkin istuu. Joku blogistaniassa oli tehnyt lyhythihaiseen caverniin kalvosimet, ja siitä sain idea noihin omiin hihansuihin. Napit on kätevät, jos alla on leveämpihihainen paita ja napeilla saa takin muunnettua tarvittaessa myös 3/4 hihaiseksi.

Molemmista takeista saatte parempia kuvia, kunhan valokuvaaja saapuu. (saapui jo kerran, mutta lähti jälleen reissuun) Tässä kuitenkin jonkinlainen kuva, toinen hiha on käännetty 3/4 mittaan. Alla erikseen vielä tuo hihansuu.

750426.jpg
750429.jpg

Tekaisin eilen myös enkelin, näitä on saatava lisää; kännykkään, korvakoruiksi ja silmukkamerkeiksi... Tarvikkeet löytyivät Tiimarin ihmepuodista. Parantamisen varaa tuossa tekotekniikassa on, mutta tämä yksilö olikin koekappale.

750423.jpg

Ensi viikolla ois tarkoitus lähteä Lappiin. Saa ottaa reilusti matkustusneuletta mukaan :) Mitähän puikoille seuraavaksi? Hahtuvakassi houkuttelisi, mutta kädet ei hahtuvalle hurraa. Toisaalta huivikin ois ihan kiva... Selvinnee huomenna mitä puikoille hyppää, ei ne tyhjänä malta pysyä kuitenkaan. Harry Potterkin on edennyt huimasti neuleen kera, oon jälleen koukussa. Huomenna ois valmisteltava sunnuntain jumalanpalvelus ja tehtävä lauantain hääparille lahja. Nyt nukkumaan.

P.S. Vaikka laitoin tuon kirjainvarmistuksen, saa tänne silti kommentoida edelleen ;)