Tänään oli vauhdikas päivä. Tuli lainattua tenttikirjoja ja juostua kaupungilla ihan urakalla. Heti aamusta lähdin postiin hakemaan Potteria, joka oli odotellut minua postissa jo viime viikosta. Tässä se nyt viimein on. Ehkäpä jo huomenna pääsee hiukan lukemaankin. (Ai mitkä tenttikirjat?!?)

782138.jpg

Ostin tänään myös kangasta ja lankoja. Langoista nalleista voisi tulla nämä, tosin sukka housu mallina. Olen pitkään miettinyt neulottavia sukkahousuja talveksi hameen kanssa, ja nyt ohje löytyi. Jossain blogissa noita jo päiviteltiinkin, mutta taidan olla outo, kun minusta idea kuulostaa loistavalta :) Ehken oo pienenä saanut tarpeeksi kutittavia villahousuja jalkaani. Vaaleanpunaisesta isosta veljestä tulee paita. Se lähti Tokmannilta mukaan, kun maksoi vain 2,5e kerä. Foxista pikkuveli tilasi viimetalvena pörrölapaset, ja kun se nyt oli alessa, otin sen mukaan. Loppuviikosta lähden Tallinnaan, joten ei olisi tarvinnut lankoja välttämättä juuri nyt ostella, mutta voiko alelankoja jättää koriin? Eihän?
Kankaista tulee puikkopussi, ehkäpä jo huomenissa.

782202.jpg
782193.jpg

Tässä tulee haaste! Kävin tänään luovuttamassa verta ja haastan kaikki kynnellekykenevät neuleblogin pitäjät verenluovutukseen.

782117.jpg

Aikaa on vuoden loppuun. Laittakaa luovutettuanne kommentti tähän postiin, katsotaan montako luovutusta saadaan kasaan! Useamminkin kuin kerran saa käydä. Luovutus on itselle helppo operaatio, ja sillä saattaa pelastaa toisen hengen.



PS Tuntuuko sinustakin joskus siltä, että olet solmussa itsesi kanssa?

773868.jpg

Terveisiä Lapin maalta...