Ai miten niin? No lähdin asioikseni kaupunkiin, että veisin Mewrilin palkinnon tänään vielä postiin, ettei huomenna tarviis, niin eihän se ole auki. Posti siis. Pienellä präntillä takaovessa luki, että jonnekin elokuulle ollaan vain klo 18 auki. HUIJAUSTA! Toiset paketit vein jo päivällä, mut Mewrilin osoitteen sain vasta töistä palattuani. No huomenna sitten.

Pirkkiksen viimeinen paketti lähti tänään. :( Oli niin kivaa toi homma, harmittaa kun jo loppuu, mut kohtahan alkaa SNY. Saisipa parin tiedot äkkiä, niin pääsis tutustumaan ja suunnittelemaan, kun pakettien kokoaminen ottaa oman aikansa. Samoin Sannin palkinto pääsi postiin jo tänään.

Sain siivottua, kun äiti ja mies tulevat huomenna. Tiskivuori vastasi taas Mount Everestiä ja hiki tuli tiskatessa. Kaupassa käynnin jälkeen pyöräytin vielä sunnuntain saarnan, se tulikin yllättävän äkkiä ja helposti. Tehokas työpäivä siis. Tuli "oikeita" töitäkin tehtyä, oli hartaushetki päivällä.

Neuleet eivät oo edistyneet, työ on haitannut harrastamista, taitaa sama vauhti jatkua koko ensi viikonkin, etenkin kun mies vie sitten vapaa- ajat palatessaan piitkästä aikaa kotiin.