Tämä tyttö on reissannut jälleen. Tällä kertaa kotikotona ja Tallinnassa sekä partioleireilemässä. Leirielämä oli ihan kivaa pitkästä aikaa, mutta kyllä tää kotiintulo on kuitenkin aina huippuihanaa. Etenkin, kun koti oli siivottu ennen lähtöä. Tallinnassa etsin Karnaluks lankatukun, ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa. Lankoja, puikkoja, askartelutarvikkeita, ihan mitä vaan... Mukaan lähti nämä (katajanapit on Vanhasta kaupungista ostettu) ja jotakin muuta, mutta se on vielä salaista tietoa.

798762.jpg

798721.jpg

Addeja ostin muutamat ylimääräiset, ajattelin, että voisin myydä, jos joku tarvitsee. Ajattelin nyt kokeilla niitä, kun niitä niin kehutaan. Luulin ostaneeni pitsiaddit, mutta tavallisia nuo vain taisivatkin olla. Näytti hinnat olevan Suomen hintoja edullisemmat, vaikka en tarkkoja hintoja täällä tiedäkään. Ylimääräiset puikot ovat siis pyöröjä, koot 3mm 120cm ja 200cm mittaisina ja 2,5 mm120 cm ja200cm mittaisina. Itselle otin kaksimetriset, ajattelin, että huivin teossa pitkät puikot on kätevät, kun huivipuikoiksi nuo itselleni ostin. Tarjouksia saa laittaa puikoista sähköpostiin, jos jollakulla tarvetta on.

EDIT 6.8. 21.13: Puikot menneet.

798716.jpg



Virolaisia villalankoja en tukusta löytänyt. Tosin ei ollut paljon aikaa penkoakaan, kun tukku oltiin sulkemassa. Virolaiset villalangat löysin sitten vanhan kaupungin käsityökaupasta. En tiedä oliko hintataso halvimpia, mutta mitä vertasin Sadamamarketin hintoihin, niin taisi olla aika samaa luokkaa. Nuo lankojen värit näytti aivan yhtä ihanalta luonnossakin, kuin netissä blogeissa. Lankaa siis lähti epäilemättä minunkin mukaani.

798712.jpg

Muita virontuliaisia kotiini olivat leppisjutut. Vessapaperipidikettä olen kauan haaveillut, nyt rullat ovat majoittuneet kuivaustelineessä (eikä se ole kovin esteettistä). Äiti osti minulle margariinirasian somistuksen ruokapöytään. Kaunis tuokin. Reissu oli kiva kaikenkaikkiaan.

798737.jpg

798761.jpg

Tässä vielä tunnelmia kaupungilta vanhasta kaupungista.

798686.jpg

798694.jpg

798704.jpg

Huomenna alkaisi työt kirkko-oppaana. Jos hyvät ilmat jatkuu, niin tämä opas majoittautuu kirkon portaille neuleen ja kirjan kanssa. Potter ei ole kovin paljon matkalla edennyt, kuten ei sukkakaan. Ehkäpä nyt kun arki alkaa, elämä palaa uomiinsa. Nyt elokuvan ja sukan kimppuun.