Järjestelin tänään lankoja (miten ne liikkuvatkin niin nopeasti laatikosta väärään laatikkoon?) ja huomasin omistavani hurjan määrän ohutta sukkalankaa, jota en saa itse käytettyä, kun en ohutta lankaa rakasta neuloa ja toisaalta nuo on kaikki pätkävärjättyä, joka jo tympäännyttää. Lisäksi löysin teddyä, kitten mohairia sekä akryylilankaa, joita en saa myöskään kulutettua. Nyt siis lähtee lankaa edullisesti. Yhteydenotot sähköpostiini, joka löytyy tuolta tiedoista.

968486.jpg

VARATTU!
Sukkalankoja on Supersockea ja Matchia yhteensä vajaa 500g. Yksi keristä on puoliksi neulottu. Myyn nämä mieluiten pakettina, mutta jos yksittäiset värit kiinnostaa, voidaan neuvotella. Sukkalangat ovat ohuita, kauniinvärisiä ja pätkävärjättyjä. Hintapyyntö olisi 20 €+ postikulut. Hinnasta voidaan myös neuvotella.

968487.jpg

Seuraavana myynnissä olisi Thaimaasta ostettua Venus lankaa, värit ovat punainen ja punaruskea. Kerät ovat muistini mukaan täysiä, mutta vyötteet kärsivät matkustaessa. Kerissä on luultavasti 100g lankaa (tekstit on sellaisella kielellä, etten minä ymmärrä) EDIT: Siis yhteensä 400g kaikkiaan. Lanka on 100% akryylia, puikkoina itse käytin tuohon lankaan 3-3,5 puikkoja. Pehmeää neuloa ja virkata. Hintapyyntö 4 €/koko setti+ postikulut.

968490.jpg

Turkoosia teddyä kaksi kerää, toisesta on vyöte kadoksissa, kokeilin aloittaa jotakin, mutten päässyt alkua pidemmälle. Kaksi kerää 7 €+postikulut.

968492.jpg

Kitten mohair myydään mohairallergiani (?) vuoksi. Kerällä 50g. Hinta 2 €+postikulut.

Kaikista saa myös tarjota, jos hinta on kohtuuton, mielestäni laitoin nuo kyllä aika alakanttiin. Ota yhteyttä! Kun tilaat useamman, säästät postikuluissa!