Ystäväni oli siis Lettu, Lankaa ja lapasia blogista. Oli kiva kehitellä paketteja Letulle, toivottavasti sisältö miellytti. Paketit yritin tehdä värin mukaan, joka kuulle oma värinsä, lopussa idea vaan hiukan sekosi. Esimmäinen Snyni oli mahtava kokemus, oma ystäväni on ollut ihana ja vaikuttaisi, että minunkin paketit ovat ilostuttaneet. Kiitokset mahtavalle emännälle, joka on jaksanut pyörittää jälleen tätä hommaa!

Elokuun vihreä paketti sisälsi Lehmushuivin Red heartin Μοzart Colorista (Akryylia ja mohairia), lakuja, kynttilöitä (partylite vihreä omena), kahta erilaista lankaa ja kortin. Toivottavasti kynttilät ja huivi valaisivat ja lämmittivät pimeneviä kesäiltoja.

776707.jpg

Huivi on todellisuudessa vihreän, mustan ja kullan värien sekoitus. Lanka näytti täysin eriväriseltä kerällä, mutta alkujärkytyksestä huolimatta yhdistelmä oli ihan kiva. Ainoa vaan, että tuo mohair taitaa allergisoida minua, ja lopuista langoista pitää päästä neulomatta eroon. Huivin malli oli nätti ja kiva neuloa, oppi nopeasti ulkoakin. Tein huivin kolmosen pyöröillä. Kuvista selkeimmin väri näkyy varmaan tuossa ylimmässä.

776704.jpg776701.jpg

Toiseen pakettiin löysin lankaa Tallinnasta. Fabia color oli aivan neuleystäväni väristä ja todella pehmeän hypisteltävää lankaa. Vaikka neuloin huivin jo edelliseen pakettiin, en voinut vastustaa tuon langan kutsua, huivina se olisi kaikkein kauneinta. Siispä Fifi 2 lähti puikoille. Huivista tuli mitoiltaan n. 32x150cm. Jätin huivin pingottamatta, koska lanka on akryylia ja postissa pingotus häipyisi kuitenkin.

837458.jpg

Huivin lisäksi syyskuun paketti sisälsi kortin, virolaisia suklaakarkkeja, Ystävänikirjan (olen vakuuttunut, että aikuisetkin tarvitsevat sellaista, vaikka tässä olikin muutama kouluun liittyvä kysymys), enkelimagneetin, pörrölankaa sekä korutarroja.

860067.jpg

Lokakuun paketti oli ruskean violetti. Paketti sisälsi Sadness garnin Fiesta langasta tehdyt kynsikkäät, joissa väreinä vaaleanpunainen ja tummanruskea. Lisäksi paketissa oli kortti (ei kuvassa), kaksi kerää violetinsävyistä Kolibria sekä Tallinnasta ostettua Fabia coloria violettina (lanka siis samaa kuin huivissa edellisessä kuussa, väri vain eri) ja puinen kynttilämansetti.

937429.jpg

Viimeisessä paketissa laitoin ystävälleni aurinkoballeriinatossut. Ohje löytyy aikaisemmin mainitsemistani lahjatossuista. Tossuissa on nimikkonauhani, josta nyt sitten paljastun. Myös korttiin kirjoitin oikean henkilöllisyyteni jo.

973166.jpg

Lisäksi pakettiin lähti kortti, omaa lempiteetäni, pitsihaarukka sekä huovutuskirja. Toivon, että kirja ja haarukka innostavat kokeilemaan uusia juttuja.

1026029.jpg

Virallisten pakettien lisänä lähetin synttärilahjaksi ekstrapaketin, jossa oli pokkari. Muistelisin, että lähettämäni kirja oli Alkemisti.