Joulu on taas tältä vuodelta ohi ja paluu arkeen olisi edessä. Sitä ennen kuitenkin vielä muutama joulukuva. Sain jyv- vaihdosta todella ison postipaketin, mutta maltoin aattoiltaan asti odottaa avaamista. Sainkin aivan ihanan enkelipaketin. Paketissa oli metallinen enkelirasia täynnä tuoksuvia pipareita, seassa myös enkeleitä, suloiset itsetehdyt (?) patalappu ja -kinnas, hahtuvaa sateenkaaren väreissä sekä suuri ihana enkelikoriste. Patakintaan sisältä löytyi vielä pikkumyytikkari ja -laku. Kiitos aivan mahtavasta paketista. Toivottavasti minun lahjani aiheutti edes puoliksi yhtä paljon iloa!!!
Pikku enkeli laatikon nurkassa tuli Esteriltä viimeisestä luukusta. Tuo enkeli oli aivan ihana. Kiitos siullekin mahtavan ilahduttavasta joulukalenterista.

1166521.jpg

1166546.jpg
Ihanat enkelit pääsivät kirjahyllyyni koristeeksi. Isomman kasvot näyttävät aivan Olipa kerran elämä sarjan tytöltä ;)

Huopahatun ohjetta kyseltiin joulupostauksen kommenteissa. Se oli aivan omasta päästä. Kavennuksin tein lierin ja muodon hattu sai suurimmaksi osaksi vasta pesun jälkeen. Pikkuveljestä ei voinut sanoa tykkäsikö hatusta vai ei, mutta miusta se sopi tuon päähän aivan mainiosti!

1166493.jpg
Tältä hattu näytti ennen huovutuspesua...

1166535.jpg
...ja tältä omistajansa päässä. Takana minun entisen huoneeni tapetti (joka sinne on tullut vasta nykyisen asukkinsa mukana) Olen tuosta niin kade...

Joulun aikaan valmistui yksi Revontuli huivi. Puikkoina 3,5 pitsiaddit ja lankana Pirtin meleerattu villalanka, jonka jostain alennuskorista joskus pelastin. Huiviin meni kaikki lanka, ja se jäi hiukan pienemmäksi, mutta kiva tuollaisenakin. Äiti sai huivin käyttöönsä. Väri on aivan hurmaava. Kuva on otettu aamuhämärässä juuri ennen kotikotoa lähtöä, mutta pakko oli kuvata, jotta saan edes jonkinlaisen kuvan. Kuva ei tee oikeutta huivin ihanan kirkkaille väreille.

1166549.jpg

Nyt siis ollaan takaisin kotona. Gradu huhuilee, mutta vielä taidan viikonlopun lepäillä. Ensi viikolla olisi muutto edessä, joten sitäkin pitäisi valmistella. Saa nähdä millainen nettitauko muuton myötä tulee...

Kiitos kaikille kommenteista, oli ihana huomata, että täällä joku käykin oikeasti. Kauniita kehuja, ihan nolostun... Toivottelen toimekkaita vuoden viimeisiä päiviä!