Marjut kyseli taannoin blogissaan, milloin tulee repsahtamaan lankalakossaan. Minä vastasin, että maaliskuun alussa, heti hamsterikuun jälkeen ja tällä vastauksella onni potkaisi minua Marjutin hairahduttua lankaostoksille. Siitäpä sain palkintoni tänään. Posti toi paketin, jossa oli: Kiva kumiankka aiheinen pussi, josta löytyi Fazerin sinistä, kashmir-silkkisekoitelankaa, kiroileva siili rintaneula, sammakkokortti sekä kissa muistikirja. KIITOS MARJUT! Kuvassa rintaneula on takissani, johon se pääsi saman tien kiinni. Takki on eilinen aivan ihanan mahtava kirpparilöytö, josta maksoin 3 euroa...

1392259.jpg

Kertokaahan ideoita mitä tuosta langasta voi tehdä? Edit 21.3: Lanka on siis pehmoista ja todella ohutta, hiukan ompelulankaa paksumpaa. Kuulemma samaa sarjaa Grignascon merinosilkin kanssa, sadan gramman kerässä on siis n. 1400 m. Koska blogin yksivuotis arvonta jäi pitämättä tammikuussa, pistetään tästä arvonta pystyyn. Paras ehdotus saa palkinnon tai jos en osaa valita, niin arvotaan. Mielellään suomenkielisiä vinkkejä, jos on ohjeita vinkata. Osallistua saa viimeiseen maaliskuuta saakka.

Täällä väsätään gradua. Perjantaina kävin tentissä kreikkaa ja vanhaa testamenttia yrittämässä ja olin varma, että kreikka menee läpi. VT:sta kyseltiin kahdeksaa eri heppua, joista en kaikkia tiennyt, joten sen tiesinkin jäävän menemättä läpi kahdeksatta kertaa. Raivostuttaa tuo kreikka, kun luulin oikeesti osanneeni. Tuleekohan täältä maisteria koskaan?!? Nuo kaksi tenttiä kuuluu siis perusopintoihin=ekojen vuosien opintoja, ja opintoni ovat niitä ja gradua vailla valmiit. ARGH. Gradu etenee kohtuullisesti, enemmän ahdistaa nuo pari tenttiä.

Neuleita on puikoilla pari. Hame on edelleen kesken, siihen ei suurta paloa ole juuri nyt, kun malli on tuikitavallinen ja lankakin hiukka tylsää. Kahdet pariskuntalapaset ois tehtävä kahdelle hääparille. Toinen on kaveripariskuntani ja toiset tulee tilauksena. Kertokaa paljonko tuollaisista lapasista voi pyytää hintaa, jos ne on 7 veljeksestä tehdyt? Kyseessä on siis sama malli kuin täällä. Ei oo tullut raportoitua kilojen karistuksestakaan, kun ei oo ehtinyt ja karkkia on hiukan kulunut, eikä lenkkeilyä oo tullut harrastettua... *painuu nurkkaan häpeämään*

Pikkulinnut on laulaneet, että täällä on vieraillut ihmisiä, joiden en tiennyt blogiani seuraavan. Jos siis käyt täällä, niin saa itsestään jättää elonmerkkejäkin. Terveispyyntö koskee etenkin oikeassa elämässäni tuntemiani ihmisiä ;)