Arvonta on suoritettu virallisen satunnaislukugeneraattorin avulla. Generaattori arpoi luvun 6 ja 6. kommentin jättäjä oli... ... ... TEISA! Laitapa sähköpostilla osoitteesi, niin saat palkintoa, kunhan keksin mitä siulle laitan!

Tänään hain isokokoisen kirjeen postista. Kirje sisälsi ensimmäisen osan Get Knittedin tilauksestani, loput tulee jälkitoimituksena, kun tuotteet olivat loppu. Kun se punta on niin edullista niin pitihän se, ja kun hamsterikuu alkaa, niin pitäähän sitä hamstrata, ja kun miulla on lankaa niin vähän... Tosin paketissa oli kaikkea muuta kuin lankaa... Delfiini tavaroiden kuljetukseen ja kun se on söpö; pari kahvaa kasseihin; kerrosmerkkejä (söpöjä myös); ihania nappeja; KnitPicks, eikun Knitpro puikotkokoa 4,5 mm, kun olen johonkin nelipuolikkaat bambuiseni kadottanut sekä Trekking XXL lankaa (huomaa keltainen väri, jota inhoan!) Lisäksi mukana oli tikkari, kynä ja outo valkea putkilo (suojaamassa puikkoja vai miksi???)

Napit ja kerrosmerkit läheltä

Lisäksi tänään hankin Novitan huovutusneulaimen. Anttilassa eivät tienneet mitään tuohon saatavista vaihtoneuloista, toivottavasti niitä saa kuitenkin piakkoin, kaksi jo katkaisin... Lisäksi ostin verhorenkaita, noista on hyvä tehdä huivikiinnittimiä... Tästä kuvasta päätellen alan ottaa kaikki kuvat työhuoneessani, valo on täysin muuta kuin kotona otetuissa kuvissa. Tosin juuri tänään oltiin muuttopuuhissa, kun nuorisotyönohjaaja muuttaa minun huoneeni yhteydessä olevaan entiseen kirjastoon toimistonsa, joten hullunahan minua pidetään, jos lapasia alan työpöydällä kuvailla :)

 

Novitan huovutusneulat sekä pari kappaletta vanhoja neuloja, jotka olen Snyltä saanut pääsivät tänään kokeiluun. Koskaan aiemmin en ole kuivahuovuttanut, niin pitihän sekin testata. Eilinen patalappu kävi pari kertaa pesussa, ja sai huovutetun sydämen koristeeksi. Tämä menee Yhteisvastuu keräystä varten myyntiin naapuri seurakuntaan. Olisiko parempaa yhteisvastuutuotetta, kuin sydämellä varustettu? (Anteeksi surkea kuva)

Toisesta sydämestä tulee sitten heijastin.

EDIT: Asiasta toiseen, rikonko lankahamstereiden sääntöjä, jos olen jo tämän kuun puolella huikannut tarvitsevani lisä lankaa jakkuun, kun lanka on sellaista mitä ei kaupasta saa. Jos saan ja maksan langan helmikuun puolella, olenko sortunut? Kuitenkin sopimus ostamisesta on tehty jo tammikuussa...