Olin Villikanin salainen ystävä syksyn vaihdossa. Eilen parini oli saanut viimeisen paketin, joten voin esitellä lähettämäni nyt itsekin.

Syyskuussa olin juuri tullut Tallinnasta ja suurin osa langoista oli sieltä ostettu. Koska langat siellä ovat niin edullisia, tuntui, että pakettiin lähti hirveästi tavaraa. Mukana oli siis lankaa, herkkuja ja sukan pingottimet. Sukan pingottimet on edellisen työpaikkani aktiivi seurakuntalaisen tekemät.

Lokakuussa lähetin parilleni Fratello- paketin, joka sisältää siis ohjeen ja Wollmeisen langan. Mukaan taisin pistää myös suklaata

Marraskuussa paketti oli huovutusaiheinen, paketissa oli huovutuskirja, huopuvaa lankaa sekä daim cappuccinoa ja kaakaotikkari, joka siis sulatetaan mukissa ja saadaan kaakaota.

Joulukuun viimeinen paljastuspaketti sisälsi Wollmeise Twin Regenbogenista tehdyt perussukat, tupsuntekovälineen, tarroja sukkien pohjiin, puikkopidikkeet, suklaata sekä Ilun bambuvillalankaa.

Jokaisessa paketissa oli lisäksi kortti, jossa nainen tai tyttö oli lukemassa. Parini kertoi keräävänsä tällaisia ja jokaiseen pakettiin löysin tai askartelin yhden kortin kokoelmaan. Tämä oli mielestäni hauska kantava teema syksyn paketeissa. Syyskuu tuli aika äkkiä, enkä ole ihan täysin tyytyväinen ensimmäiseen pakettiin, mutta muut olivat sellaisia, joista itse olisin ainakin ilahtunut :) Ilmeisesti parinikin tykkäsi :)

Nyt vielä odottelemaan omaa paljastuspakettiani...